POLIMARK Dečiji sajam stigao je do svog 19. izdanja i održava se na Beogradskom sajmu od 5. do 7. maja, u hali 3. Besplatan ulaz se, kao i svake godine, podrazumeva.

Mališane i njihove roditelje očekuje odlična prolećna zabava. Od petka do nedelje, na bini i sportskom terenu, uživaće u neprekidnom edukativno-zabavnom programu. Snar group, organizator manifestacije, za najmlađe priprema i brojne nagradne igre i takmičenja, druženje sa animatorima, likovima iz crtanih filmova, a ni ove godine neće izostati različita iznenađenja.

Odrasli će imati priliku da se upoznaju sa novim i stranim i domaćim brendovima na tržištu, ali i da iskoriste popuste koje izlagači, već tradicionalno, odobravaju na ovoj manifestaciji.

Dečiji sajam poznat je po odličnoj organizaciji, izuzetnoj lokaciji, velikoj posećenosti i dobro osmišljenom pratećem programu, ali organizatori i realizatori Sajma ipak najduže pamte zadovoljna i vesela lica dece i roditelja.

Učesnici ovogodišnje manifestacije posetiocima će, između ostalog, predstaviti i sledeće teme i zanimljivosti: pravila za očeve koji imaju ćerke, česti deformiteti kičme, flašica kao uzrok pokvarenih zuba, učionice pune virusa, deset navika dobrih đaka, šest bebi proizvoda na koje ne treba bacati novac, čuvanje dece od opasnosti u saobraćaju, kao i detalje o prvoj bebi rođenoj sa tri biološka roditelja.