Prolećno izdanje beogradskog Dečijeg sajma, 21. po redu, održava se od 11. do 13. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Pokrovitelji ove dečje smotre su Ministarstvo omladine i sporta, Ministarsvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Skupština grada Beograda, a Snar Group je organizator manifestacije čiji su „zaštitni znak“ igra, smeh, pesma i zabava.

Na 21. Dečijem sajmu predstaviće se brojni izlagači iz Srbije i inostranstva, koji će prikazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece. Posetioci će moći da dobiju besplatne uzorke, iskoriste povoljne uslove kupovine na samom Sajmu, dobiju sve tražene informacije, a mališani će uživati u dečjim pozorišnim predstavama, društvu omiljenih dečjih likova, igrama, sportskim aktivnostima i ostalim dečjim veštinama.

Pored standardnih izlagača koji predstavljaju dečju odeću, obuću, igračke, prehrambene i kozmetičke preparate, na Sajmu će se predstaviti sportski klubovi i savezi, Vatrogasna brigada grada Beograda kao i Uprava saobraćajne policije. I ovoga puta sa najmlađima će se družiti i ljudi iz Sportskog saveza Srbije, dok će se pored Tatami poligona borilačkih veština predstaviti i Teniski savez Srbije.

Svečano otvaranje, koje je zakazano za petak, 11. maj u 14 časova, uveličaće i mališani iz hora Čarolija, koji tradicionalno nastupaju na ovoj najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

Ulaz na Dečiji sajam je, već tradicionalno, besplatan za sve posetioce.