ПОЛИМАРК Дечији сајам стигао је до свог 19. издања и одржава се на Београдском сајму од 5. до 7. маја, у хали 3. Бесплатан улаз се, као и сваке године, подразумева.

Малишане и њихове родитеље очекује одлична пролећна забава. Од петка до недеље, на бини и спортском терену, уживаће у непрекидном едукативно-забавном програму. Snar group, организатор манифестације, за најмлађе припрема и бројне наградне игре и такмичења, дружење са аниматорима, ликовима из цртаних филмова, а ни ове године неће изостати различита изненађења.

Одрасли ће имати прилику да се упознају са новим и страним и домаћим брендовима на тржишту, али и да искористе попусте које излагачи, већ традиционално, одобравају на овој манифестацији.

Дечији сајам познат је по одличној организацији, изузетној локацији, великој посећености и добро осмишљеном пратећем програму, али организатори и реализатори Сајма ипак најдуже памте задовољна и весела лица деце и родитеља.

Учесници овогодишње манифестације посетиоцима ће, између осталог, представити и следеће теме и занимљивости: правила за очеве који имају ћерке, чести деформитети кичме, флашица као узрок покварених зуба, учионице пуне вируса, десет навика добрих ђака, шест беби производа на које не треба бацати новац, чување деце од опасности у саобраћају, као и детаље о првој беби рођеној са три биолошка родитеља.