Sajam tekstila „Balkan Textile Fair“ održava se od četvrtka, 30. septembra, do subote, 2. oktobra, u hali 3 Beogradskog sajma. Ove godine na sajmu se predstavljaju proizvođači tekstila, uvoznici i trgovci iz Turske i Srbije, a osim tekstila visokog kvaliteta izlagači će pokazati i najbolje mašine i opremu u tekstilnom sektoru.

Ova poslovna manifestacija u organizaciji Meridyen Int’l Fair iz Turske epicentar je trodnevnih dešavanja u tekstilnom sektoru, tokom kojih profesionalci razmenjuju informacije i ideje sa potencijalnim poslovnim partnerima o zajedničkim poslovnim mogućnostima i zainteresovanu publiku upoznaju sa srpskim tržištem, proizvodima i uslugama. Za međunarodne izlagače sajam je prilika da pronađu nove poslovne partnere i svoj biznis predstave na novom tržištu, a svojim ekskluzivnim učesnicima nudi i najisplativiji i najefikasniji način sticanja tržišnog udela u zemlji.

Sajam tekstila otvoren je za posetioce od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan uz potvrdu o vakcinaciji, negativan PCR ili brzi antigenski test.