Treći Sajam informisanja, komunikacija i medija “Media market” počinje danas, u sredu 25. oktobra u 12h, u hali 3 Beogradskog sajma.

Već prvog dana će, osim predstavljanja vodećih medija na štandovima, njihovi urednici i novinari u sali za prezentacije “Media Marketa” razmeniti mišljenja na različite teme.

U 13 h počinje diskusija na temu “Mladi i mediji”. Učestvuju Nebojša Trifunović iz Lozničkih novosti, Marija Obrenović, novinarka PU Lokal Press i Preseka, Jelena Đukić Pejić, novinarka i dopisnica DW i WDR, i Nemanja Rašić, profesor Artimedije. Moderator je Snežana Milošević, generalni sekretar PU Lokal pres.

Od 15 h sledi tema-diskusija “Digital: ubica printa sa predumišljajem ili bez?”. Najavljeni učesnici su Jasmina Koprivica, direktor B92.net, Antena Srbija, Marko Stjepanović, glavni i odgovorni urednik Blic.rs, Dejan Vukelić, direkor redakcije Telegraf.rs, i Saša Milovanović, direktor dnevnog lista Srpski telegraf i portala Republika.rs. Moderator je Saša Jovanović, glavni i odgovorni urednik Telegraf.rs.

U 17 h ex-yu legenda Željko Bebek predstavlja svoj novi album “Ono nešto naše”. Posle  predstavljanja albuma, Željko će otpevati neke od svojih najvećih hitova, a zatim će na štandu Jugoton – Croatia Recordsa potpisivati novi album. “Ono nešto naše” je trinaesti Bebekov studijski album. Orgnizatori ovog hepeninga su su CMC TV i Jugoton – Croatia Records.