Трећи Сајам информисања, комуникација и медија „Медиа маркет“ почиње данас, у среду 25. октобра у 12х, у хали 3 Београдског сајма.

Већ првог дана ће, осим представљања водећих медија на штандовима, њихови уредници и новинари у сали за презентације „Медиа Маркета“ разменити мишљења на различите теме.

У 13 часова почиње дискусија на тему „Млади и медији“. Учествују Небојша Трифуновић из Лозничких новости, Марија Обреновић, новинарка ПУ Локал Пресс и Пресека, Јелена Ђукић Пејић, новинарка и дописница „DW I WDR“, и Немања Рашић, професор Артимедије. Модератор је Снежана Милошевић, генерални секретар ПУ Локал прес.

Од 15 часова следи тема-дискусија „Дигитал: убица принта са предумишљајем или без?“. Најављени учесници су Јасмина Копривица, директор Б92.нет, Антена Србија, Марко Стјепановић, главни и одговорни уредник Блиц.рс, Дејан Вукелић, дирекор редакције Телеграф.рс, и Саша Миловановић, директор дневног листа Српски телеграф и портала Република.рс. Модератор је Саша Јовановић, главни И одговорни уредник Телеграф.рс.

У 17 часова екс-ју легенда Жељко Бебек представља свој нови албум „Оно нешто наше“. После представљања албума, Жељко ће отпевати неке од својих највећих хитова, а затим ће на штанду Југотон – Кроатиа Рецордса потписивати нови албум. „Оно нешто наше“ је тринаести Бебеков студијски албум. Оргнизатори овог хепенинга су су ЦМЦ ТВ и Југотон – Кроатиа Рекордс.