Peti sajam medija Media Market, biznis sajam informisanja, komunikacija i marketinga, počinje u sredu, 23. oktobra 2019, u hali 3 Beogradskog sajma.

Ova jedinstvena regionalna manifestacija etablirala se kao izuzetno mesto susreta ljudi iz medijskog biznisa na kojem se razmenjuju informacije i ideje, uspostavlja i razvija saradnja, predstavljaju i pokreću novi projekti u oblastima žurnalizma i izdavaštva, elektronskih medija, digitalnih medija i društvenih mreža, marketing-advertajzinga, odnosa s javnošću i CSR, novinarskih i medijskih udruženja i organizacija, studijske opreme i softvera, edukacije…

Istovremeno, mediji i medijski profesionalci, posebno, urednici i novinari, imaju priliku da se direktno susretnu sa svojom publikom, ali i konkurencijom.

Posetiocima se predstavlja više od 50 medijskih kompanija, 200 elektronskih, print i digitalnih medija, biće ponuđeno više od 40 prezentacija, a očekivani broj posetilaca nije manji od 150.000.

U pratećem programu, na glavnoj bini i na štandovima izlagača, učestvovaće atraktivni gosti iz raznih oblasti, na brojnim panelima aktuelizuju se teme iz medijske sfere i društvenog života. Posetioce očekuju dobro i poznata nova izdanja emisija i projekata, zanimljive medijske ličnosti, mini koncerti, aktivnosti društveno odgovornih izlagača, nagradne igre, a sajamska dešavanja prati uživo sajamska televizija.

Radno vreme Sajma medija je 26. i 27. oktobra od 10 do 21 čas, a 23, 24. i 25. oktobra od 10 do 20 h.

Pojedinačna ulaznica košta 250 dinara, grupna 150 dinara, parking 150 dinara po satu.