Firma UNIWAB DOO bavi se mašinama i materijalima u izgradnji puteva, mostova, građevinarstvu, komunalnim delatnostima i očuvanju životne sredine. Shodno tome i delatnost firme bazirana je na trima osnovnim delatnostima.

Građevinski sektor obuhvata vodeće svetske mašine za zalivanje fuga, krpljenje udarnih rupa i reparaciju puteva, mašine za špricanje emulzije, koherice i finišere za asfalt, asfaltne termo kontejnere, mašine za postavljanje stubića za zaštitne ograde, asfaltne i betonske baze, mašine za pobijanje šipova, priključke za opsecanje šahtova, kompaktore, opremu za cepanje betona kao i postrojenja za izradu betonskih elemenata.

UNIWAB DOO

Komunalna delatnost fokusirana je na zglobno kombinovane mašine sa mogućnošću priključenja više od 40 alata za različite radove i u zimskoj sezoni i tokom ostalih delova godine. Zastupaju i firmu specijalizovanu za izradu vučnih i samohodnih čistilica sa iskustvom od 120 godina, mašinu za inspekciju mostova kao i specijalizovane mašine za vodoprivredu – amfibiju, specijalizovani bager pauk kao i mašine za punjenje džakova i pumpe za odbranu od poplave.

UNIWAB recycling se bavi plasmanom najsavremenije opreme iz oblasti reciklažne tehnologije, pa su tako u mogućnosti da ponude pojedinačne mašine, kao i kompletna postrojenja za reciklažu čvrstog otpada: univerzalni šredere, mlinove za plastiku, prese, makaze, spaljaonice za otpad, opremu za tretman medicinskog otpada, prese za briketiranje špona, opremu za kompostiranje, peletiranje, biogasna postrojenja, drobilice za građevinski otpad.