Najlepši prolećni vikend „stigao“ je na Beogradski sajam – označen je start 19. POLIMARK Dečijeg sajma. Mnoštvo mališana u pratnji roditelja, baka i deka „preplavilo“ je halu 3 i tako će biti sve do 19 časova u nedelju, 7. maja. Tada se „spušta zavesa“ na prolećno izdanje i počinju pripreme za naredni, jesenji Dečiji sajam, 20. po redu.

Uz bogat kulturno-zabavni program, koji su izvodila deca iz različitih škola, sportskih udruženja i studija, uz muziku hora „Čarolija“, Goran Vesić, gradski menadžer, svečano je otvorio 19. POLIMARK Dečiji sajam:

– Ova manifestacija predstavlja jednu divnu tradiciju, za koju se nadam da će još dugo trajati. Želim da svi uživaju na Dečijem sajmu, a da on bude samo jedan od sadržaja namenjen najmlađima u Beogradu.

Organizatori su za decu i njihove roditelje pripremili bogat i izložbeni i prateći program. Uz obilje proizvoda najrazličitijih brendova, potrebnih za negu i odgajanje mališana, na ovoj manifestaciji veliku pažnju privlači i kulturno-zabavni i edukativni program. On je prevashodno namenjen deci, ali stručnjaci različitih profila baviće se i nekim ozbiljnim temama, važnim za pravilan rast i razvoj dece, koje svakako treba predstaviti odraslima.