Na predstojećem, 8. Međunarodnom sajmu vina porodična Vinarija Trivanović iz Erdevika, sa Fruške gore, predstaviće paletu premium vina.

Sauvignon Blanc –Da bi bilo prihvaćeno, više nije dovoljno da vino bude samo dobro. Mora biti specifično, drugačije, svoje… Samo takav Sovinjon blan može „među svet“. U Vinariji Trivanović kažu da činjenica da ga sa ponosom sipaju istinskim ljubiteljima vina, dovoljno govori o njegovom pozicioniranju. Od kada se pojavilo, ovo vino odlikuje stalni rast kvaliteta, pa od njega i proizvođač i publika puno očekuju.

Pinot Grigio – Nepravedno potcenjena vinska sorta, koja se u Srbiji ozbiljnije neguje u samo nekoliko podruma. Proizvodnjom ovog vina Vinarija Trivanović daje svoj doprinos odvikavanju od uvoza. Kod klasifikacije ovo vino je najlakše grupisati u kategoriju pino griđa, u kojoj preovlađuje voćni karakter. Dakle, tipični stil pino grožđa iz toplijih regija. Preovlađujuće su arome citrusa, limete, jabuke. Živahne kiseline pojačavaju impresiju prijatne svežine, srednje telo.

Frankovka – Ovo vino je verovatno najveće iznenađenje Vinarije. Lansirano je u javnost kao vino za sve sezone, ali se ipak naročito ističe leto. Vino srednjeg tela, u ustima ostavlja lep voćni ukus. Nije preterano kompleksno ili raskošno, ali ipak osvaja svojim naglašeno voćnim karakterom. Spada u vina za svaku priliku.

Shiraz limited 2013 – Vino iz ograničene serije (2.961 boca i 259 magnuma). Na nosu kompleksno, arome višnje upotpunjene aromama belog bibera, crne čokolade, vanile, kakaa. U ustima dominiraju voćne note kupine i šljive, uz notu crne masline koja i nije česta kod srpskih vina.