turizam2017_vat

Posetioci Međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA, prvi put će u Srbiji imati priliku da vide program LG komercijalnih uređaja koji se koriste u uslužnim i samouslužnim perionicama. Na štandu će biti izložena dva vodeća modela iz ponude komercijalnih aparata: veš mašina LG Giant-C+ F1069D2PS i mašina za sušenje veša LG Giant-C RV1329AD5S.

U ponudi će se naći i kompletan asortiman opreme koja je prilagođena potrebama individualnih perionica – od apartmanskih, hotelskih do samouslužnih i komercijalnih. Opremu odlikuje visoka iskorišćenost energije, sigurne su i jednostavne za upotrebu, garantuju savršene rezultate, produktivnost i niske troškove eksploatacije. Veš mašine su opremljene senzorima za optimalnu temperaturu, potrošnju vode i brzinu obrtaja centrifuge, čime se postiže maksimalan učinak u ekonomičnosti i kvalitetu pranja.

Pored izloženih uređaja, VAT će promovisati i franšizu „LG Laundry Lounge“. Reč je o brendu samouslužnih perionica za pranje, sušenje i peglanje veša. Koncept je osmislila i razvila kompanija LG Electronics, a prva perionica otvorena je 2012. godine u Njujorku.

Perionice „LG Laundry Lounge“ izdvajaju se po kvalitetu opreme i usluga. Pošto se radi o mašinama velikog kapaciteta, u njima se mogu prati i veći komadi, kao što su perjane jakne, prekrivači, ćebad…

Perionice su dizajnirane tako da „prenose deo kućne atmosfere“. Bojama, unutrašnjim uređenjem i savršenom čistoćom prostora stvara se prijatna atmosfera, a klijentima je na raspolaganju besplatan internet, televizija, aparati za kafu, sokovi i grickalice, dečji kutak – sve ono što doprinosi da se korisnici osećaju „kao kod kuće“.