Kompanija Carlos Signs Dental Solution premijerno, prvi put na Balkanu, na ovogodišnjem Medidentu predstavlja revolucionarni uređaj  Roland DWX-52DC Dental Milling Machine. Reč je o uređaju koji zahvaljujući izvanrednoj kombinaciji automatskih funkcija korisnicima uveliko olakšava i skraćujue manuelni rad.

Ovaj vrhunski uređaj pruža efikasno digitalno rešenje za dentalne laboratorije koje žele da ubrzaju i povećaju svoje proizvodne mogućnosti, ali i za laboratorije koje žele da se otisnu u digitalnu produkcijsku sferu.

DWX-52DC stiže s automatskim Disc Changerom (Automatic Disc Changer – ADC) koji istovremeno može pohraniti do šest diskova za različite varijante dentalne restoracije, a kako su Disc Changer i Milling komora u potpunosti odvojene, to omogućuje bezbednu zamenu diskova tokom milling procesa, a automatizovane operacije u kombinaciji s povećanim kapacitetom takođe omogućuju neprestani rad.

DWX-52DC je estetski i praktični prilagođen što jednostavnijoj upotrebi. Njegov čvrsti okvir tijela i upotreba kuglastih vijaka pri kalibraciji pet osa omogućuju glatku, kontinuiranu radnju koja za rezultat ima visokokvalitetne zubne restoracije.