SKI KLUB PROFI

Ski klub ProfiSki klub PROFI iz Užica osnovan je 2010. godine sa ciljem da se što kvalitetnije i organizovanije prenesu znanja i veštine mladim naraštajima. U okviru kluba funkcioniše škola skijanja za decu i odrasle na Zlatiboru, na stazi Obudojevica. Osam instruktora i instruktorki su profesori sportskog i fizičkog vaspitanja sa višegodišnjem iskustvom, a svojim znanjem i pedagoškim pristupom omogućavaju brzo savladavanje osnovnih i naprednih tehnika skijanja.

Ski klub PROFI poseduje svoju stazu i rentu za školu skijanja na Obudojevici. Ovo skijalište se nalazi u samom turističkom centru planine Zlatibor i idealno je za početnu obuku. Preporučuje se svima koji prvi put staju na skije. Program škole skijanja ukljičuje: tri i više časova škole skijanja sa opremom u periodu od 15 do 16 časova po ceni od 500 dinara po času; jedan čas škole skijanja sa opremom – 600 dinara; korišćenje poligona za skijanje; kompletnu ski-opremu (skije, pancerice, štapove); dodelu diploma za sve polaznike škole skijanja.

U okviru kluba na Obudojevici radi i ski-renta (iznajmljivanje ski-opreme) koja pruža usluge svim skijašima. Na Torniku se za ozbiljne skijaše nalazi naša SKI RENTA PROFI sa ogromnim izborom ski i snowboard opreme.