EXPO-ZIM, sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, biće održan od 1. do 4. decembra 2022. godine u hali 4 Beogradskog sajma.

Označavajući početak zimske sezone, 36. Expo-zim ostaje najuređeniji snežni izlog posvećen belim planinama i zimskim sportovima, ali i uvoznicima, proizvođačima, turoperatorima, menadžerima zimskih odmarališta, kompanijama i prodavcima sportske opreme i odeće, instruktorima skijanja i snouborda, ljubiteljima penjanja, snežnim parkovima, sportskim udruženjima, sportistima i tehničarima-serviserima, osiguravajućim društvima, „zimskim tehnologijama“ i svetu usluga u ovoj oblasti. Expo-zim je prva prilika i pravi način da se ljubitelji belih planina susretnu sa zimom.

Zahvaljujući i suorganizatoru, Asocijaciji „Sport za sve“, Expo-zim dokazuje da je i u četvrtoj deceniji postojanja očuvao privlačnost za one koji traže zimsku kombinaciju aktivnog odmora, koristi i zabave. Uz to je ostao direktno i efikasno promotivno sredstvo za velike brendove u ovom sektoru, spona sa krajnjim kupcima i podrška njihovoj radoznalosti i izborima, značajno sredstvo uticaja na ponašanje pri kupovini i zadržavanje tržišta.

Za mlade, porodice, ljubitelje zimskih sportova i života na otvorenom, one koji svake godine ovaj događaj iščekuju sa velikim nestrpljenjem, izlagači najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto. Pokazalo se da je, po pravilu, najveće interesovanje za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove – skije, cipele, vezove, klizaljke, snoubord, ski-kombinezone, rukavice, kape, naočare i drugo, te za komisionu prodaju, promociju ekstremnih sportova, usluge ski-servisa.

Među pedesetak direktnih i zastupljenih izlagača, koji žele da zadovolje različite potrebe i namere posetilaca Expo-zima, naći će se i Intersport S trgovina, Markoni sport, ASW sport plus, Avantura park, White window, Triatlon klub Zaječar, Ski Bus – udruženje ljubitelja skijanja, Construct invest, Grawe osiguranje, Immobiliare i drugi.

SERVISNE INFORMACIJE

Radno vreme Expozima biće od 10 do 20, poslednjeg dana sajma do 19 časova.

Cena ulaznice je 400 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.