СКИ КЛУБ ПРОФИ

 

Ski klub ProfiСки клуб ПРОФИ из Ужица основан је 2010. године са циљем да се што квалитетније и организованије пренесу знања и вештине младим нараштајима. У оквиру клуба функционише школа скијања за децу и одрасле на Златибору, на стази Обудојевица. Осам инструктора и инструкторки су професори спортског и физичког васпитања са вишегодишњем искуством, а својим знањем и педагошким приступом омогућавају брзо савладавање основних и напредних техника скијања.

 

Ски клуб ПРОФИ поседује своју стазу и ренту за школу скијања на Обудојевици. Ово скијалиште се налази у самом туристичком центру планине Златибор и идеално је за почетну обуку. Препоручује се свима који први пут стају на скије. Програм школе скијања укљичује: три и више часова школе скијања са опремом у периоду од 15 до 16 часова по цени од 500 динара по часу; један час школе скијања са опремом – 600 динара; коришћење полигона за скијање; комплетну ски-опрему (скије, панцерице, штапове); доделу диплома за све полазнике школе скијања.

 

У оквиру клуба на Обудојевици ради и ски-рента (изнајмљивање ски-опреме) која пружа услуге свим скијашима. На Торнику се за озбиљне скијаше налази наша СКИ РЕНТА ПРОФИ са огромним избором ски и „snowboard“ опреме.