LUNATRONIK d.o.o. se već 27 godina uspešno bavi visokom tehnologijom u službi bezbednosti, a osnovna delatnost su mu integrisani sistemi bezbednosti.

Kompanija projektuje, proizvodi i isporučuje: protivprovalne alarmne sisteme za zaštitu objekata sa GSM/GPRS/LAN komunikacijom i aplikacijom za pametne telefone; pametne kuće – i bežične i žičane, za jednostavnu kontrolu i energetsku efikasnost (smart home); protivprovalne alarmne sisteme za zaštitu perimetra (spoljašnjeg prostora); CCTV sisteme video nadzora sa daljinskim pristupom; sisteme automatske detekcije požara; kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena; kontrolu rada čuvarske službe i svih terenskih službi; GPS praćenje vozila; kontrolne centre (monitoring centri) za praćenje alarma i video nadzora; računarske mreže…

Na sajmu će predstaviti najnovije proizvode vrhunskih svetskih proizvođača:

– ELKO EP (iNELS Pametne kuće i Smart City)

– Makim (pešačke i kolske barijere, tripodi i rampe),

– SpotCam (pametne kamere sa besplatnim snimanjem na Cloud serveru)

– Jablotron (vrhunski alarmni sistemi sa Cloud podrškom)

– GTS (Kontrola čuvarske i terenske službe)

Kompanija posebno naglašava partnerstvo sa češkom kompanijom ELKO EP koja je razvila i izradila vlastite sisteme Smart Home & Building Solutions nazvane iELS, koji se odnose na pametne tehnologije ne samo za kontrolu kuća i zgrada, nego i čitavih gradova budućnosti. Održivost i izvodivost predloženih rešenja procenjuje se svih aspekata – efikasnosti uprave, energije, uštede troškova i sigurnosti stanovništva.