Povodom predstavljanja novog, modernog, INspirativnog vinskog brenda, predstavnici medija, ljubitelji vina, somelijeri i gastro entuzijasti poslednjeg dana marta bili su gosti Vinarije IN – Ilić-Nijemčević. Bila je to lepa prilika da se čuje priča o Vinariji IN i njihovom INspirativnom, INovativnom vinu.

U mestu Bikića Do gosti su obišli vinograde, uživali u lepotama fruškogorskih pejzaža, tek rascvetale vinove loze i obilasku vinarije. Domaćini su predstavili svoju Vinariju prepoznatljivu po kvalitetu ali i dugoj tradiciji – prvi čokot vinograda, koji se sada prostiru na 10 hektara, zasađen je još 276. godine pre nove ere, a autentični vinski podrum datira iz 1826. godine. Uz obilazak, gosti su uživali i u druženju i degustaciji vrhunskih IN vina u prelepom, prirodnom ambijentu.

U ponudi Vinarije IN nalazi se 10 etiketa: Chardonnay, Sauvignon blanc, Rajnski rizling, Italijanski rizling, Cabernet sauvignon, Frankovka, Crveno vino, Merlot, Roze i Roze Blue. Filozofija Vinarije IN bazirana je na stvarnju vina posebne lepršavosti i pitkosti, kako bi se u njima uživalo iz dana u dan.

Vinarija IN sa ponosom ističe posebnost svog podruma. Kvalitet gradnje, uslovi čuvanja vina, hrastove bačve iz 19. veka i vinski bazeni jedinstveni su u Srbiji, ali i na mnogo širem području.