„Seosko domaćinstvo porodice Banjac“ proizvodi vina od vrhunskih sorti grožđa, odgajenih isključivo u svojim vinogradima na površini od dva hektara. Vinski podrum porodice Banjac bavi se vinogradarstvom i vinarstvom u selu Klekovci, udaljenom sedam kilometara od Kozarske Dubice, na nadmorskoj visini od 200 metara, na lokaciji izuzetno povoljnoj za uzgoj vinove loze. Vina porodice Banjac odlikuju se kvalitetom koju mogu pružati samo mali proizvođači, oni koji pažljivo neguju ograničene količine grožđa i vina.

Na ovogodišnjem Sajmu vina „Seosko domaćinstvo porodice Banjac“ nastupa kao jedan od retkih izlagača koji je registrovan za bavljenje seoskim turizmom. Vinskim turistima nudi degustaciju vina u sali za degustacije, obilazak vinskog podruma i vinograda uz domaću hranu.

Proizvodi vina Chardonnay, Sauvignon blanc, Pinot blanc, Cuvee grabik (traminac, muskat, laški rizling i pinot), kao i Modri pinot. Sa ponosom ističu prirodni pristup u proizvodnji, pri čemu se maksimalno poštuje i ističe teroar vina.