Delegacija Indonezije u poseti Sajmu etno hrane i pića

15. Sajam etno hrane i pića, koji je u hali 3 Beogradskog sajma održan od 25. do 28. novembra, svojim sadržajem i konceptom zaintrigirao je brojne posetioce ali i poslovne ljude i zvaničnike visokog međunarodnog ranga.

Tako je u nedelju, 28. novembra, Sajam etno hrane i pića posetila visoka petnaestočlana državna delegacija Indonezije, koju su predvodili Prihasto Setianto, generalni direktor za hortikulturu Ministarstva poljoprivrede Republike Indonezije, i ambasador Republike Indonezije u Srbiji Mohamed Čandra Vidja Juda.

U ime domaćina, visoke goste su o značaju, ciljevima i perspektivama Sajma obavestili Senad Mahmutović, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, i Mirjana Lukić, savetnik generalnog direktora Beogradskog sajma i organizator Sajma etno hrane i pića.

Gosti su sa zadovoljstvom obišli gotovo sve sajamske štandove i postavke i kod izlagača se interesovali o brojnim izvornim etno-proizvodima, uslovima njihove proizvodnje, brendiranja i podršci države u tom i za državu i za proizvođača važnom procesu.

Delegacija Indonezije u poseti Sajmu etno hrane i pića