“Trap kup Beogradskog sajma”, takmičenje lovaca u lovnom streljaštvu, održan je 11. marta tokom 39. Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova. Na Kupu koji organizuju Beogradski sajam i Nacionalna asocijacija za oružje Srbije, streljačku veštinu u gađanju glinenih golubova prikazalo je 36 lovaca i devet ekipa.

U ekipnom plasmanu najuspešnije je bilo LU “Hajduk Veljko” iz Ćićevca, koje su činili Goran Nikolić, Zoran Radisavljević i Milan Stanković.

Drugo mesto zauzelo je LU “Slankamen” iz Slankamena, a u lovnom streljaštvu takmičili su se Miško Fabri, Radoslav Ilić i Dejan Penić.

Trećeplasirana ekipa bila je LU “Barice” iz Barica, a u njenom sastavu nastupali su Sima Miok, Teodor Miok i Saša Bakić.

U pojedinačnom plasmanu pobednik je Zoran Radisavljević iz Petrovca na Mlavi. Drugo mesto pripalo je Milanu Đorđeviću iz Uba, a treće Milanu Stankoviću iz Pojata.

U konkurenciji dama pobedila je Nikolina Blagojević iz Dobanovaca.

Najuspešnijim strelcima na 39. Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova uručene su diplome, pehari i medalje, a Zoran Radosavljević, pobednik sajamskog Kupa, osvojio je i prelazni pehar.