Okupan suncem najjužnijeg dela Vinskog puta Hercegovine, na obali najveće evropske ponornice – reke Trebišnjice, ali i nadomak srednjevekovnog grada Mičevca, nalazi se vinski podrum porodice Anđelić. Proizvodni kapacitet Podruma je 150 hiljada litara vina godišnje.

Više od jednog veka ova porodica se bavi uzgojem vinove loze i preradom grožđa. Stogodišnje porodično iskustvo, uz svu posvećenost i predanost, duboko su ugrađeni u temelje moderne vinarije Anđelić. U stvaranju njihovih vina i danas učestvuju isključivo članovi porodice, koji svojim stalnim usavršavanjem i posebno ljubavlju postižu visok kvalitet svih vina.

Vinski podrum Anđelić svoju proizvodnju širi i povećava iz godine u godinu. U ovom podrumu nastaje šest vrsta vina: Žilavka Anđelić, Vranac Anđelić, Lira, Žirado, Tribun i Mičevac barrique. Sirovina za sva vina potiču iz Trebinjskog vinogorja, izuzev dela žilavke koji nabavljaju od kooperanata iz okoline Čitluka i Domanovića.