Ultima Nautica DOO iz Beograda je jedina turistička agencija u Srbiji specijalizovana za nautički turizam. Od osnivanja 2008. godine bavi se iznajmljivanjem plovila, školom jedrenja i team building-om.

Iako Srbija nema more, Agencija ljubiteljima plovidbe omogućuje da na siguran i pristupačan način uživaju u čarima jedrenja. Doživljaj plovidbe, kupanje na najlepšim plažama, buđenje u skrovitim uvalama, osećaj slobode i povezanosti sa prirodom… je nešto što konvencionalno letovanje ne može da pruži.

Ove godine Ultima Nautica prvi put predstavlja svoju ponudu posetiocima Sajma turizma u Beogradu: Yacht Charter – najam jedrilice, Cabin Charter – najam kabine na jedrilici, Skippered Charter – najam jedrilice sa skiperom, školu jedrenja i Team Building.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima odmora na jedrilicama i drugim plovilima širom Mediterana. Zahvaljujući velikom izboru brodova i destinacija, potencijalni putnici mogu da biraju – od uživanja u plovidbi na manjim jedrilicama, do vrhunskog komfora modernih jahti i katamarana. Od obilaska antičkih lokaliteta i prelepih uvala, do popularnih primorskih gradića i egzotičnih ostrva. Na brodu su sve sobe sa pogledom na more, a paluba je – plaža.

Za one ambicioznije, koji žele samostalno da upravljaju jedrilicom, Ultima Nautica organizuje školu jedrenja na nekoliko lokacija na Jadranu i u Grčkoj.

Ponuda za preduzeća sadrži organizaciju Team building-a i Incentive putovanja. U skladu sa potrebama poslodavaca modernih kompanija, predstavićemo ponudu koja je fokusirana na odmor i zabavu uz stvaranje čvršćih veza među zaposlenima, unapređenja komunikacije i organizacije timova.

Dobro došli na štand Ultima Nautica i Fjaka jedrenje.