Ultima Nautica DOO из Београда је једина туристичка агенција у Србији специјализована за наутички туризам. Од оснивања 2008. године бави се изнајмљивањем пловила, школом једрења и team building-ом.

Иако Србија нема море, Агенција љубитељима пловидбе омогућује да на сигуран и приступачан начин уживају у чарима једрења. Доживљај пловидбе, купање на најлепшим плажама, буђење у скровитим увалама, осећај слободе и повезаности са природом… је нешто што конвенционално летовање не може да пружи.

Ове године Ultima Nautica први пут представља своју понуду посетиоцима Сајма туризма у Београду: Yacht Charter – најам једрилице, Cabin Charter – најам кабине на једрилици, Skippered Charter – најам једрилице са скипером, школу једрења и Team Building.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са могућностима одмора на једрилицама и другим пловилима широм Медитерана. Захваљујући великом избору бродова и дестинација, потенцијални путници могу да бирају – од уживања у пловидби на мањим једрилицама, до врхунског комфора модерних јахти и катамарана. Од обиласка античких локалитета и прелепих увала, до популарних приморских градића и егзотичних острва. На броду су све собе са погледом на море, а палуба је – плажа.

За оне амбициозније, који желе самостално да управљају једрилицом, Ultima Nautica организује школу једрења на неколико локација на Јадрану и у Грчкој.

Понуда за предузећа садржи организацију Team building-а и Incentive путовања. У складу са потребама послодаваца модерних компанија, представићемо понуду која је фокусирана на одмор и забаву уз стварање чвршћих веза међу запосленима, унапређења комуникације и организације тимова.

Добро дошли на штанд Ultima Nautica и Фјака једрење.