TOYOTA SRBIJA će na 53. Međunarodnom salonu automobila izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Zvezda ovogodišnjeg Toyotinog štanda biće potpuno novi model, “toyota C-HR“, krosover koji je nedavno lansiran širom Evrope. “Toyota C-HR” je ostao veran osnovnim elementima koncepta, koji su ga najavljivali publici u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015. “C-HR” ima jedinstven karakter, koji demonstrira fleksibilnost koju Toyotina nova globalna arhitektura pruža konstruktorima u tri ključne oblasti – dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujući im da isporuče nov i svež pogled na segment krosovera. Biće izložene tri verzije “toyote C-HR“, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj verziji.

Pored “toyote C-HR” u hibridnoj verziji, na štandu će biti izložena i nova generacija “toyote prius” kao i “rav4hibrid. Zatim je tu “toyota aygo“, te “toyota yaris“, zastupljen sa dve različite verzije. Putničku gamu upotpunjuju “auris“, “corolla” i “avensis“. Biće izloženi i Toyotini legendarni terenci – “land cruiser” i “hilux“.

Drugi segment sajamske postavke čini obeležavanje 50-godišnjice naprodavanijeg automobila svih vremena – “toyotе corolle“.

Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca još od 10. februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele “aygo“, “yaris“, “auris“, “corolla” i “verso“.

Za kupovinu modela “aygo” i “yaris” na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, za “corollu“, “auris” i “verso” za iznose do 7.000 evra. Uz to, u ponudi Toyota finansiranja moguće je izabrati beskamatni kredit ili lizing. Ovi povoljni uslovi finansiranja važe i za privatne kupce i za pravna lica.

Yaris” u ovom trenutku startuje s nikad povoljnijom cenom – od 9.990 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.0 VVT-i “luna” sa petoro vrata, dok varijanta sa motorom 1.33 dual VVT-i i paketom opreme “stella” sada košta 11.190 evra, što je čak 2.780 evra niže od regularne cene za ovako opremljeno vozilo. Bogati paket opreme “stella“, između ostalog, uključuje klima uređaj, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad.

Yaris” je u ponudi i u specijalnom izdanju “biTone” (sve “biTone” verzije imaju krov, prednji blatobran, masku i retrovizore u crnoj metalik boji). Dostupan je u tri boje: biserno-bela sa sivom unutrašnjošću, metalik crvena sa crnom unutrašnjošću i metalik bronzana u toplo-sivim tonovima unutrašnjosti. U cenu, koja kreće od 13.490 evra, uključena je i metalik boja.

U novoj sajamskoj ponudi je i “auris 1.33 VVT-i terra” po ceni od 12.990 evra.