Izbor za „Miss DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion“ deo je jedne od najdugovečnijih tradicija svojstvenih ovakvoj vrsti manifestacija na globalnom nivou pa i našoj auto-moto sajamskoj industriji.

Cilj je organizatora da ovakvim hepeninzima, pored utiska o izloženom vozilu, motivišu i animiraju dodatno iskustvo posetilaca, a sam događaj uključuje utisak o vizuelnom identitetu hostesa koje rade na sajmu, šarmu, sugestivnosti, sposobnosti komunikacije sa posetiocima i efektnosti prezentacije modela automobila ili motocikla.

Da u zabavnoj i opuštajućoj atmosferi izaberu devojke sa, pre svega, izrazitim personalitijem ovog puta bila je odgovorna predsednica žirija glumica Ivana Dudić, u pratnji dvojice članova žirija, glumaca Stevana Pialea i Mladena Sovilja.

Тaj žiri je, među više od 60 prijavljenih kandidatkinja, napravio uži izbor od 10 devojaka, da bi, na opšte odobravanje prisutnih u hali 1 Beogradskog sajma, a često i uz gromoglasnu podršku automobilskih sirena, bile proglašene i tri prvoplasirane.

A pobednica ovogodišnjeg takmičenja za „Miss DDOR BG Car Show i Motopassionа“ postala je Iva Glišović, koja krasila štand Pežoa.

Prva pratilja je Tijana Mega, zapažena na štandu Pežoa, a druga pratilja je Minja Đelkapić, sa štanda Škode.

Devojke su prigodno nagrađene, a muški posetioci su, takođe po tradiciji, ostali u ubeđenju da je ovaj šarmantan događaj završen prebrzo.