Pretpraznično raspoloženje je počelo, a vikend je odlična prilika za zabavu. Beogradski sajam se potrudio da mališanima i njihovim roditeljima ponudi raznovrstan program, sve do kraja decembra, a svi sadržaji su besplatni. Ove subote u 11 časova na programu je ARS LONGA sa predstavom “Prava stvar je novogodišnji dar”. Od 18 časova uživajte u Novogodišnjem baletskom spektaklu koji izvodi Baletski studio “Amadeus”. Voditelj je Minja Subota.

U međuvremenu, u hali 1 posetioci mogu da se zabave u tradicionalnom Luna parku i “vratolomijama” koje on nudi, ili u Zelenoj oazi u Atrijumu. Uz bogat izbor ukrasa, sitnica i poklona za praznike, ali i robe široke potrošnje, posetioci na Beogradskom sajmu mogu da uživaju i u novogodišnjem šopingu.

Još danas i sutra na Sajmu traje i jubilarni, 10. Festival nauke, koji se ove godine održava pod sloganom “Čista desetka”. Ne propustite ni atraktivna dešavanja koja su pripremili učesnici ove naučno-obrazovne manifestacije. Ulaz na Sajam nauke plaće se 450 dinara.

Pogledajte raspored pozorišnog i kulturno-zabavnog programa koji će biti održan u okviru Beogradskog novogodisnjeg festivala, do 30. decembra.