Vreme pred novogodišnje praznike je vreme kada svet sjaji u svetlima prazničnih ukrasa, a srca ljudi obasjava toplina spokojstva i zajedništva. Nova godina donosi ne samo novi datum u kalendaru, već i novu nadu, novu priliku i neodoljivu radost koja nas podseća na lepotu života.

Top of Form

Novogodišnji vašar, koji na Beogradskom sajmu već 61 godinu nudi upravo radost, svečani duh i uživanje u životu, biće ove godine održan od petka, 15. decembra, do prednovogodišnje subote, 30. decembra.

Ova manifestacija pruža posetiocima svih uzrasta priliku da uživaju u nezaboravnoj atmosferi, koja najavljuje predstojeće praznike i obećava neizbežno opuštanje. Uz bogat program i puno iznenađenja, prelazak u 2024. godinu će biti događaj za pamćenje, ispunjen smehom, igrom, muzikom i pravim prazničnim duhom.

Beogradski Sajam postaje dom najvećem zatvorenom zabavnom parku na Balkanu, aktivnom u ovo doba godine.

Ova praznična oaza nudi nešto za svakoga – vrteške, igraonice, ringišpile, autodrom, „roto-panoramiku“, „kuću straha“, tobogane i mnoge druge igre dizajnirane da podignu adrenalin. Čak i najodvažniji će biti izazvani brojnim upravo adrenalinskim iznenađenjima i jedinstvenim čudima ove vrste zabave.

Pored igre i zabave, posetioci će dočekati neočekivano u ovoj vrsti zabave, stavljajući čak i one najodvažnije pred ozbiljna iskušenja.

Osim uzbudljivih vožnji, posetiocima je omogućena kupovina novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i raznovrsne druge robe široke potrošnje, po prazničnim cenama. Brojne ugostiteljske usluge, od roštilja do slatkiša, pružaju dodatnu inspiraciju za sve koji žele ući spokojno u zimski i praznični deo godine sa maksimalnom dozom optimizma.

Ulaz na Novogodišnji vašar je besplatan, otvarajući vrata svima koji žele doživeti čaroliju praznika, a korišćenje sadržaja se naplaćuje po atraktivnim cenama, već prema izboru posetilaca.

Novogodišnji vašar biće otvoren u Hali 1 Beogradskog sajma svakog radnog dana od 13 do 20 časova, a vikendom od 12 do 20 časova.

Cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma tokom trajanja vašara iznosi 150 dinara po satu.

Neka Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu postane nezaboravno iskustvo za celu porodicu, nudeći radost, igru i priliku za prazničnu kupovinu u jedinstvenom ambijentu!