SKF je vodeći globalni snabdevač tehnologije još od 1907. Osnovna snaga kompanije je sposobnost kontinualnog razvoja novih tehnologija, a zatim njihova primena za kreiranje proizvoda koji pružaju konkurentne prednosti klijentima. Ovo se postiže kombinovanjem ličnog iskustva u preko 40 industrija sa našim znanjem preko tehnoloških platformi kompanije SKF: ležaja i ležajnih jedinica, zaptivki, mehatronike, servisa i sistema podmazivanja. SKF ima ponude i iskustva u energetskim preduzećima širom sveta, bilo da je u pitanju novo postrojenje u izgradnji, postojeće postrojenja ili grupa od više postrojenja.

SKF

Misija kompanije je da opremi svetske proizvođače energije znanjem i tehnologijama kako bi obezbedili bezbedniju, čistiju i lako dostupnu energiju budućim generacijama. SKF ima dokazane tehnologije i globalno aplikativno znanje za podršku ovim industrijama.

Sinergija ključnih kompetencija u ležajima, zaptivkama, podmazivanju, mehatronici i servisu pomaže poboljšanju efikasnosti i pouzdanosti. Koristeći više od 100 godina inženjerskog znanja i aplikativnog iskustava iz svih energetski industrija, SKF pomaže proizvođačima opreme i proizvođačima energije da prevaziđu izazove proizvodnje energije širom sveta.

SKF

SKF Rotation For Life je novi i inovativni poslovni model koji menja fokus od tradicionalnog modela nabavke ležaja na osnovu jedinične cene, ka obezbeđivanju pouzdanijih i poboljšanih performansi rotacione opreme u kombinaciji sa smanjenjem ukupnih troškova vlasništva.

Primenom novih poslovnih modela, koji su podržani jedinstveno sveobuhvatnim opsegom servisa u oblasti inženjeringa pouzdanosti, inovativnim bežičnim senzorima koji se povezuju sa pametnim uređajima i daljinskim centrima za praćenje stanja i dijagnostiku, SKF može da pomogne kompanijama da optimizuju održavanje, smanje potrošnju energije i unaprede pouzdanost i raspoloživost.