SKF је водећи глобални снабдевач технологије још од 1907. Основна снага компаније је способност континуалног развоја нових технологија, а затим њихова примена за креирање производа који пружају конкурентне предности клијентима. Ово се постиже комбиновањем личног искуства у преко 40 индустрија са нашим знањем преко технолошких платформи компаније SKF: лежаја и лежајних јединица, заптивки, мехатронике, сервиса и система подмазивања. SKF има понуде и искуства у енергетским предузец́има широм света, било да је у питању ново постројење у изградњи, постојец́е постројења или група од више постројења.

SKF

Мисија компаније је да опреми светске произвођаче енергије знањем и технологијама како би обезбедили безбеднију, чистију и лако доступну енергију будуц́им генерацијама. SKF има доказане технологије и глобално апликативно знање за подршку овим индустријама.

Синергија кључних компетенција у лежајима, заптивкама, подмазивању, мехатроници и сервису помаже побољшању ефикасности и поузданости. Користећи више од 100 година инжењерског знања и апликативног искустава из свих енергетски индустрија, SKF помаже произвођачима опреме и произвођачима енергије да превазиђу изазове производње енергије широм света.

SKF

SKF Rotation For Life је нови и иновативни пословни модел који мења фокус од традиционалног модела набавке лежаја на основу јединичне цене, ка обезбеђивању поузданијих и побољшаних перформанси ротационе опреме у комбинацији са смањењем укупних трошкова власништва.

Применом нових пословних модела, који су подржани јединствено свеобухватним опсегом сервиса у области инжењеринга поузданости, иновативним бежичним сензорима који се повезују са паметним уређајима и даљинским центрима за праћење стања и дијагностику, SKF може да помогне компанијама да оптимизују одржавање, смање потрошњу енергије и унапреде поузданост и расположивост.