Kruševački specijalizovani proizvodno-servisni centar SERVIS SEKOM-KV opremljen je dijagnostičkim uređajima, alatima i opremom koja omogućava proizvodnju, servisiranje i održavanje specijalnih vozila i mašina različitih namena iz komunalne delatnosti (smećarska vozila, cisterne, fekalne cisterne, roto smećari, specijalne nadgradnje i priključci) bez obzira na marku i tip. Uz to, kompanija Servis Sekom-KV d.o.o. bavi se i reparacijom korišćenih mašina, reparacijom hidrauličnih komponenti (hidraulični cilindri, hidraulične pumpe i razvodnici), opreme i vozila i njihovom prodajom.

Servis SEKOM-KV

Proizvodnja, prodaja i servisiranje komunalne opreme obuhvata: nadgradnje za sakupljanje i prevoz otpadaka zapremine od 5 m3 do 22 m3, autopodizače za transport kontejnera veličine od 1,6 m3 do 12 m3, cisternske nadgradnje za prevoz pitke vode, cisternske nadgradnje za čišćenje i pranje ulica i polivanje zelenih površina, specijalne cisternske nadgradnje za pražnjenje kanalizacionih sistema (fekalci), specijalne cisternske nadgradnje za probijanje i pražnjenje protočnih sistema (Canal Jet), komunalnu opremu i drugi srodni program, obnavljanje starih nadgradnji (reparacije, farbanje, zamena starih delova…) itd.

Raspolažu servisnim vozilima i prenosnom dijagnostikom, tako da prema zahtevima klijenta servisiraju vozilo na licu mesta i u svakom trenutku, uz isporuku i ugradnju originalnih delova u veoma kratkom roku. Poseduju servisno-distributivni centar na teritoriji Crne Gore.

Sertifikovani smo po ISO 9001:2008, ISO 14001:2008 standardima za sisteme za upravljanje životnom sredinom I OHSAS 18001:2008 sistemom menadžmenta za zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu.