“Balkan Textile Fair”, sajam tekstila koji se ove godine održava od četvrtka, 29. septembra, do subote, 1. oktobra, u hali 5 Beogradskog sajma, predstavlja više od 50 proizvođača tekstila, uvoznike i trgovce iz Turske, Kine, Portugalije, Srbije, a osim tekstila visokog kvaliteta izlagači će pokazati i najbolje mašine i opremu u tekstilnom sektoru.

Ponuđeni asortiman sadrži trikotažu, teksas, prediva, dodatke, torbe, kaiševe, vešalice, dugmad sa zatvaračem i kopčom, podstave za ramena, nalepnice od vate, tekstilne mašine i mnoge druge vrste roba i materijala.

Sajam “Balkan Textile Fair” je poslovna manifestacija u organizaciji Meridyen Int’l Fair iz Turske. Po svom karakteru, ovaj epicentar trodnevnih dešavanja u tekstilnom sektoru zamišljen je kao mesto na kojem profesionalci razmenjuju informacije i ideje sa potencijalnim poslovnim partnerima o zajedničkim poslovnim mogućnostima i zainteresovanu publiku upoznaju sa srpskim tržištem, proizvodima i uslugama.

Za međunarodne izlagače sajam je prilika da pronađu nove poslovne partnere i svoj biznis predstave na novom tržištu, a svojim ekskluzivnim učesnicima nudi i najisplativiji i najefikasniji način sticanja tržišnog udela u zemlji.

Sajam tekstila otvoren je za posetioce od 10 do 18 časova.