Ljubitelji jedrenja, oni koji vole da uživaju u blagodetima mora, sunca i netaknute prirode širom Evrope, u kompaniji Yacht Voyage Montenegro pronaći će pouzdanog partnera za realizuju svog odmora. Ova čarter kompanija posluje u više evropskih zemalja – Italiji, Španiji, Rusiji i Crnoj Gori.

Plovidba katamaranima turistima omogućuje da sami istražuju obalu Crne Gore, posete udaljene plaže i uvale, uživaju u plivanju u besprekorno čistom moru, bave se ronjenjem ili pecanjem. U ponudi je i mogućnost iznajmljivanja apartmana na vodi, u kojima se može provesti nezaboravno leto sa porodicom ili prijateljima.

U sklopu njihove marine Solila u Tivtu nalazi se restoranski kompleks Movida, koji gostima nudi bogati sadržaj tokom čitavog dana i noći. Tu je restoran koji svojim izgledom, uslugom i kuhinjom opravdava kategoriju 5 zvezdica. Lounge bar tokom vrelih letnjih dana pruža pravo osveženje, a noću se pretvara u Night club, u kome žurke traju do kasnih jutarnjih časova. „Movida Garden“ je mesto za one koji žele da uživaju u blagodetima baldahina u mirnijem delu plažnog kompleksa.

Yacht Voyage Montenegro osmislio je program i za sve one koji žele da dožive pravu letnju žurku na vodi ili fakultativnim izletom obiđu mesta koja se izdvajaju po svojoj lepoti na crnogorskoj obali. U njihovoj marini nalazi se veliki katamaran Tahiti, jedini tog tipa u Crnoj Gori, a predviđen je za jednodnevni čartere i neponovljivo letnje iskustvo.