Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga!“ poruka je koju i ove godine ljubiteljima putovanja šalje turistička agencija Turisttrade. Ovaj karakterističan slogan traje od 1989. godine, od kada je Agencija, kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti, prisutna na domaćem tržištu.

Osnovna inodestinacija Turisttrade-a je GRČKA. U turističkim mestima Pefkohori i Polihrono ima svoje predstavništvo koje uspešno radi godinama i brine o hiljadama turista koji tamo provode svoj letnji odmor. Organizuje izlete u Solun i na Meteore, posetu Hilandarskom metohu i Svetoj Gori, obilazak rodnog mesta Aristotela. U ponudi je i krstarenje do predivnih plaža i uživanje na nezaboravnim grčkim večerima uz more, muziku i vino.

Agencija je tu i za turiste koji žele da upoznaju regiju Svetog Đorđa ili da letuju u Vrasni i Asprovalti, kao i Leptokarija i Nei Pori, poznata letovališta pod planinom Olimp. Ostrvo Tasos je još jedan biser helenskog turizma, gde gosti provode nezaboravne trenutke u Skala Potamiji i Golden Beach-u. Pored destinacija na Egejskom moru, u ponudi su i ostrva Lefkada i Zakintos – biseri Jonskog mora.

Tokom cele godine Turisttrade nudi atraktivne programe putovanja po našoj zemlji, Evropi i svetu, u kojima uspešno spaja odmor, zabavu i nova saznanja o kulturno-istorijskom nasleđu zemlje domaćina.