Agencija Terra Travel projekat je koji su napravili zaljubljenici u putovanja, uz osluškivanje želja i očekivanja putnika. Uz ozbiljan i odgovoran odnos prema turistima, zacrtali su svoju misiju – organizovanje putovanja sa doživljajem potpune slobode.

Terra Travel nudi aranžmane na Zlatiboru i Jahorini, u Dubrovniku, Zagrebu ili Beču, Čatežu, ski centrima Slovenije, Gracu, Ljubljani, Budimpešti, Sarajevu ili Austriji.

Za one koji tragaju za odmorom, mirom manastira, avanturom, zanimljivim krajevima, gastronomskim doživljajima i najkvalitetnijim vinima Srbije, organizuju ture „putevima vina“ po Srbiji. Nude obilazak vinograda Fruške gore, Palića, šumadijskog, topličkog i ostalih krajeva Srbije.

Kombi prevoz putnika u organizaciji turističke agencije Terra Travel je spoj lepog i korisnog. Prevoz putnika kombijem je prijatniji od putovanja autobusom, a u isto vreme povoljniji od putovanja automobilom. Kombi prevoz putnika organizuju na dva načina: u okviru svakodnevnih, uobičajenih polazaka „od vrata do vrata“ ili u formi iznajmljivanja vozila.

U ponudi je i usluge viziranja pasoša za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu, kao što su Tajland, Vijetnam, Kanada, Filipini, Tajvan…