Primarni cilj Ustanove socijalne zaštite „Senior plus“ je briga o starijim sugrađanima. Korisnici usluga u ovoj Ustanovi dobijaju ono što im je najvažnije, a spade u njihove osnovne potrebe i želje – nastavljanje sa aktivnim društvenim životom i u poznim godinama. Pored toga, kroz decenijsko iskustvo stručni tim je došao do saznanja da starije osobe žele da izbegnu osećaj izolovanosti i isključenosti iz društava, a „Senior plus“ im to u potpunosti omogućuje.

Pored ovih primarnih usluga, „Senior plus“ ima i dodatnu ponudu koja postaje aktuelna posebno u vreme godišnjih odmora – smeštaj korisnika na kraći vremenski period. Oni koji imaju stare osobe o kojima brinu sada mogu bezbrižno da putuju, jer će njihovi stariji ukućani biti bezbedni i zbrinuti uz usluge ove Ustanove.

Smeštaj korisnika na kraći vremenski period Ustanova socijalne zaštite „Senior plus“ omogućuje u svoja tri objekta, koji se nalaze na sledećim lokacijama: Lipovački put broj 13, Barajevo – Beograd, Darinke Jevrić broj 40, Višnjička banja – Beograd i Vojvode Vlahovića broj 3v, Voždovac – Beograd. Korisnicima je u ovom period omogućena dvadesetčetvoročasovna medicinska nega, a stručni tim sačinjavaju lekar opšte prakse, socijalni radnik, medicinske sestre – tehničari, negovateljice i fizioterapeuti.

Planirajte godišnji odmor i budite uvereni da će podjednako uživati i Vaši najmiliji u našem društvu i u programskim aktivnostima koje smo za njih pripremili, poručuju iz Ustanove socijalne zaštite „Senior plus“.