Turistička agencija Jumbo Travel od 2006. godine beleži stalni uspon u svojim poslovnim rezultatima. Bavi se prodajom avio karata za ceo svet, hotelskim smeštajem, individualnim putovanjima, krstarenjima, prevozom do aerodroma sa kućne adrese, iznajmljivanjem minibus vozila sa vozačem, kao i prodajom voznih karata za celu Evropu.

Jumbo Travel svojim klijentima nudi najpovoljnije cene avio karata ali i plaćanje na 4 rate bez kamate. Avio karte se mogu rezervisati i kupiti i online. Uz kupljenu avio kartu i hotelski smeštaj Agencija poklanja besplatni povratni transfer sa adrese u Beogradu do Aerodroma „Nikola Tesla“.

Za organizovanje individualnih putovanja, što podrazumeva pronalaženje najpovoljnijih avio karata i hotelskog smeštaja svih kategorija, brinu se stručni iskusni agenti koji u skladu sa željama i mogućnostima klijenata pronalaze najpovoljnije uslove za putovanje na daleke destinacije, letovanje, zimovanje, poslovni put ili vikend putovanje bilo gde u svetu.

Agencija „ima rešenje“ i za turiste koji žele sami da upravljaju svojim vremenom na putovanju. Takvim putnicima u ponudi je mogućnost iznajmljivanja najnovijih luksuznih minibus vozila sa vozačem po najpovoljnijim cenama.

Pošto je i na putovanjima zdravlje na prvom mestu, Jumbo Travel nudi promotivne cene međunarodnog putnog osiguranja nekoliko osiguravajućih kuća – Uniqa, Generali i DDOR Novi Sad.

Osvojite besplatno putovanje

Učesnici u Jumbo kvizu svakog meseca mogu da osvoje besplatno putovanje na neku svetsku destinaciju. Kviz organizuju u saradnji sa partnerskim avio kompanijama, a najsrećniji učesnici, koji tačno odgovore na postavljeno pitanje, mogu da osvoje vredno putovanje. Cilj kviza je da se i onima koji možda nemaju materijalna sredstva za putovanje – pruži mogućnost da putuju.