Turistička agencija specijalizovana za prijem turista na Kipar. Sarađuje sa najvećim evropskim turističkim agencijama, a već godinama ima i uspešnu saradnju sa turističkim agencijama iz Srbije.

Dionysos Travel & Tours je agencija preko koje turisti mogu da rezervišu smeštaj u svim hotelima po najpristupačnijim cenama, ali i da organizuju prevoz od aerodroma do hotela. Agencija organizuje lokalne ekskurzije na Kipru, džip safari po planinskim predelima Trodosa, obilaske obale i obalskih gradova Kipra brodovima i jahtama, ekskurzije do poznatih arheoloških nalazišta, izlete do najpopularnijih turističkih destinacija na Kipru (vodeni park Afroditina plaža, planina Trodos i manastir Kykos). Gosti imaju i mogućnost pohađanja škole ronjenja i rezervisanje termina za golf.

U ponudi je i organizovanje priprema za fudbalske ekipe u zimskom periodu, krstarenja do Izraela, Egipta i grčkih ostrva. Na zahtev gostiju, Agencija organizuje i venčanja na lokacijama po izboru klijenata – plaže, hoteli, crkve.