Prvi poslovni sajam nakita

Prvi Balkan Jewellery Show, međunarodni sajam nakita i mašina za nakit, održaće se od 28. do 30. oktobra, u hali 5 Beogradskog sajma, uz učešće srpskih, italijanskih i turskih kompanija. Radi se o poslovnoj manifestaciji na kojoj će biti prikazani raznovrsni eksponati nastali u skladu sa najnovijim trendovima u ovoj oblasti.

Sajam nakita i mašina za nakit organizaciji Meridyen Int’l Fair iz Turske, kompanija koja uspešno organizuje i već dobro poznati „Balkan Textile Fair“, s namerom da ova sajamska manifestacija postane epicentar trodnevnih dešavanja u sektoru nakita i bižuterije, tokom kojih profesionalci razmenjuju informacije i ideje sa potencijalnim poslovnim partnerima o zajedničkim poslovnim mogućnostima i zainteresovanu publiku upoznaju sa srpskim tržištem, proizvodima i uslugama.

Sajam nakita biće otvoren za posetioce 28 – 29. oktobra od 10 do 18h, a 30. oktobra od 10 do 17h. Ulaz je besplatan uz sve važeće i propisane epidemiološke mere zaštite.

Obavezne protivepidemijske mere

Svi učesnici i posetioci manifestacija na Beogradskom sajmu dužni su da pri ulasku u izložbene hale pokažu Kovid sertifikat, odn. jedan od sledećih dokaza:

  • negativan rezultat REAL TIME PCR testa na SARS-CoV-2, ne stariji od 72 sata;
  • negativan rezultat testa za detekciju antigena SARS-CoV-2, ne stariji od 48 sati;
  • dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana;
  • pozitivan rezultat serološkog testiranja na SARS-CoV-2 S-Protein (RBD) Immunoglobulin G (IgG), ne stariji od 90 dana;
  • dokaz o preležanoj zaraznoj bolesti COVID-19 u vidu pozitivnog REAL TIME PCR testa na SARS-CoV-2 ili testa za detekciju antigena SARS-CoV-2, ne mlađeg od 14 i ne starijeg od 210 dana od dana uzorkovanja.