SIMPO

Simpo
SIMPO je vodeći regionalni trgovac nameštajem i pratećom opremom, sa sopstvenom logistikom i maloprodajnom mrežom koju čini 47 robnih kuća i prodajnih salona u 4 zemlje. U širokom spektru oblasti u kojima posluje, SIMPO svoje ključne aktivnosti obavlja u industriji nameštaja, gde spada u red najvećih evropskih proizvođača. U ovoj delatnosti imaju potpuno zaokružen proces proizvodnje, od sirovina i repromaterijala pa do finalnog proizvoda, po čemu su jedinstveni na evropskom tržištu. Ovakav koncept omogućuje maksimalnu kontrolu nad kvalitetom, troškovima, i just-in-time isporuku, što cene proizvoda čini konkurentnim na domaćem i internacionalnom tržištu.

SIMPO je prisutan na međunarodnom tržištu više od 40 godina, a svoje proizvode plasira u veliki broj zemalja.

www.simpo.rs

Globatex

GLOBATEX GmbH

GLOBATEX GmbH predstaviće na Sajmu nameštaja u segmentu galanterije – unikatne i funkcionalne materijale kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u poslovanju.

www.globa-tex.de

Derbri

DERBRI PLUS d.o.o.

Derbri D.O.O. je posle uspešnih pet godina poslovanja u Srbiji postao lider na tržištu tekstilne industrije. Poseduju najveći lager mebl štofa i pratećih repromaterijala. U svakom trenutku raspolažu sa preko 300.000m mebl štofa na lageru, što govori o ozbiljnosti i mogućnosti redovnih isporuka čak i najvećim proizvodnim sistemima, kako u zemlji, tako i na celom prostoru Jugoistočne Evrope.

Sa preko 30 različitih artikala i sa oko 15 boja u svakom artiklu, svake sezone se uvode i nove materijale. Materijali su poreklom iz Holandije, Belgije – starih tekstilnih sila, kao i iz Kine, Koreje i Turske, zemalja koje su nove sile u tekstilnoj industriji.

www.derbridoo.com

Numanovic

NUMANOVIĆ SNS d.o.o.

Fabrika nameštaja „Numanović“ iz Novog Pazara osnovana je 1995. godine. Razvojni put fabrike karakteriše konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje, kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i upošljavanje novih radnika. Danas fabrika posluje u novoizgrađenom, savremenom industrijskom objektu površine preko 15.000m2 sa svim pratećim sadržajima (magacini, sušare, kotlarnice, parionice građe i dr.).

Fabrika poseduje moderno opremljen salon nameštaja površine preko 1.500m2, kao i dva salona nameštaja u Beogradu.

Zaslugom svojih dizajnera i konstruktora, razvijen je široki proizvodni program, koji se i dalje konstantno razvija i dopunjuje. Okosnicu tog programa čini proizvodnja kauča, troseda, jednoseda, ležajeva, garnitura i fotelja. Proizvodi su izrađeni od kvalitetnih sirovina i repromaterijala. Proizvodi su veoma dobro prihvaćeni na tržištu, o čemu govore brojne nagrade i priznanja, na sajamskim i drugim manifestacijama.

Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, nameštaj „Numanović“ uspeva da zadrži svoju originalnost, sto ga čini prepoznatljivim u industriji nameštaja, a to je garancija uspešnog razvoja fabrike.

www.numanovic.com