СИМПО

Simpo
СИМПО је водећи регионални трговац намештајем и пратећом опремом, са сопственом логистиком и малопродајном мрежом коју чини 47 робних кућа и продајних салона у 4 земље. У широком спектру области у којима послује, СИМПО своје кључне активности обавља у индустрији намештаја, где спада у ред највећих европских произвођача. У овој делатности имају потпуно заокружен процес производње, од сировина и репроматеријала па до финалног производа, по чему су јединствени на европском тржишту. Овакав концепт омогућује максималну контролу над квалитетом, трошковима, и just-in-time испоруку, што цене производа чини конкурентним на домаћем и интернационалном тржишту.

СИМПО је присутан на међународном тржишту више од 40 година, а своје производе пласира у велики број земаља.

www.simpo.rs

Globatex

GLOBATEX GmbH

GLOBATEX GmbH представиће на Сајму намештаја у сегменту галантерије – уникатне и функционалне материјале као резултат дугогодишњег искуства у пословању.

www.globa-tex.de

Derbri

ДЕРБРИ ПЛУС д.о.о.

Дербри Д.О.О. је после успешних пет година пословања у Србији постао лидер на тржишту текстилне индустрије. Поседују највећи лагер мебл штофа и пратећих репроматеријала. У сваком тренутку располажу са преко 300.000м мебл штофа на лагеру, што говори о озбиљности и могућности редовних испорука чак и највећим производним системима, како у земљи, тако и на целом простору Југоисточне Европе.

Са преко 30 различитих артикала и са око 15 боја у сваком артиклу, сваке сезоне се уводе и нове материјале. Материјали су пореклом из Холандије, Белгије – старих текстилних сила, као и из Кине, Кореје и Турске, земаља које су нове силе у текстилној индустрији.

www.derbridoo.com

Numanovic

НУМАНОВИЋ СНС д.о.о.

Фабрика намештаја „Нумановић“ из Новог Пазара основана је 1995. године. Развојни пут фабрике карактерише константно ширење обима и асортимана производње, кроз модернизацију производних капацитета и упошљавање нових радника. Данас фабрика послује у новоизграђеном, савременом индустријском објекту површине преко 15.000м2 са свим пратећим садржајима (магацини, сушаре, котларнице, парионице грађе и др.).

Фабрика поседује модерно опремљен салон намештаја површине преко 1.500м2, као и два салона намештаја у Београду.

Заслугом својих дизајнера и конструктора, развијен је широки производни програм, који се и даље константно развија и допуњује. Окосницу тог програма чини производња кауча, троседа, једноседа, лежајева, гарнитура и фотеља. Производи су израђени од квалитетних сировина и репроматеријала. Производи су веома добро прихваћени на тржишту, о чему говоре бројне награде и признања, на сајамским и другим манифестацијама.

Поред перманентног рада на савременом дизајнирању производа, намештај „Нумановић“ успева да задржи своју оригиналност, сто га чини препознатљивим у индустрији намештаја, а то је гаранција успешног развоја фабрике.

www.numanovic.com