Posle trodecenijskog iskustva u okupljanju izlagača i posetilaca koji dele zajedničku ljubav i strast – prema zimskim sportovima, bez obzira da li se radi o profesionalnoj ili rekreativnoj varijanti, Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije – Expo-zim, “zakoračio je” u četvrtu deceniju postojanja.

Hale 3 i 3A Beogradskog sajma već su otvorene, a više od 40 izlagača – proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme, predstavnika turističkih i hotelsko-ugostiteljskih objekata, kao i onih koji predstavljaju najrazličitije medicinske preparate, posetioce će dočekivati sve do nedelje, 4. decembra.

Ovu tradicionalnu manifestaciju Beogradski sajam organizuje u saradnji sa Asocijacijom “Sport za sve”, a pored bogate ponude sportsko-rekerativne opreme i pružanja prilike za razmenu i servisiranje polovne opreme, značajan segment ove manifestacije posvećen je turizmu. Izlagači su pripremili veoma povoljne zimske turističke aranžmane, na najrazličitijim destinacijama, ali i bogatu ponudu aranžmana za novogodišnje i božićne praznike.

Uobičajena praksa izlagača na ovoj manifestaciji je i odobravanje ekskluzivnih sajamskih popusta, koji u nekim slučajevima premašuju i polovinu vrednosti.

Uz brojne programe i akcije, EXPO-ZIM će i ove godine biti praznik za prijatelje sporta, skijanja i zimske rekreacije, ali i za članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona.

Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.