Media Market, sajam medija, informisanja, komunikacija i marketinga, počeo je s radom i istog momenta je ugostio brojne poznate medijske ličnosti, nesumnjive autoritete u svojim oblastima, ali i hiljade posetilaca kojima su oni uzori ili makar “samo” interesantni.

Na Sajmu medija, u hali 3 Beogradskog sajma, tokom pet dana predstaviće se više od 50 medijskih kompanija, 200 elektronskih, print i digitalnih medija, biće ponuđeno više od 40 prezentacija. Za medijske profesionalci, urednike i novinare, to je sjajna priliku da se direktno susretnu sa svojom publikom, ali i “testiraju” u odnosu na konkurenciju.

Na glavnoj bini i pogotovo na štandovima izlagača učestvovaće atraktivni gosti iz raznih oblasti. Na brojnim panelima aktuelizuju se teme iz medijske sfere i društvenog života. Posetioce očekuju dobro i poznata nova izdanja emisija i projekata, zanimljive medijske ličnosti, mini koncerti, aktivnosti društveno odgovornih izlagača, nagradne igre, a sajamska dešavanja prati uživo sajamska televizija.

Sajam medija trajaće sve do nedelje 27. oktobra. Radno vreme 23, 24. i 25. oktobra je od 10 do 20 h, a 26. i 27. oktobra od 10 do 21 čas.

Pojedinačna ulaznica košta 250 dinara, grupna 150 dinara, parking 150 dinara po satu.