Novi CD i ploču “Ono nešto naše” Željko Bebek, legenda ex yu muzičke scene, promovisao je na Sajmu medija, komunikacija i marketinga. Za nove pesme, ali i višedecenijske hitove nekadašnjeg pevača Bijelog dugmeta, veoma je bila zainteresovana publika Media Marketa, ali i sajmova knjiga i obrazovanja.

Reč je o diskografskom projektu koji je dočekao savršen trenutak za objavu, a rad na albumu najavljen je hit singlom “Prvak sveta”. Ovu pesmu Bebek je izveo uživo na CMC festivalu u Vodicama 2015. godine, godinu dana nakon obeležavanja 40 godine uspešne muzičke karijere. Legendarni pevač uspeh je ponovio već idućim singlom “Ja po kafanama”, a po trećem najavnom singlu “Ono nešto naše” nazvan je i novi studijski album. Na njemu se nalazi ukupno devet pesama čiju produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, ujedno i autor većine pesama i potpisnik svih aranžmana na albumu.

– Tri singla koja su nastala pre samog izlaska albuma i reakcija publike na njih bili su mi dovoljan znak da je došlo vreme za novi album, a od poslednjeg je prošlo pet godina. Ušao sam u studio i s Branimirom snimao pesme koje sam pevao uživajući. I od trena kad sam završili sa snimanjem nestrpljivo smo čekali dan kad ćemo ga i fizički držati u rukama. Izlazak albuma prati meni jedna od najlepših pesama u mojoj karijeri i veliko hvala Oliveru Dragojeviću koji ju je otpevao sa mnom. Radili smo je s toliko emocija da smo ponekad morali da pravimo pauze kako bismo nastavili sa radom bez suza. Draga mi je i “Blues za tebe”, i to je pesma kakvu sam baš poželeo da snimim. Početkom 70-ih takve su pesme, poput Dugmetove “Došao sam da ti kažem da odlazim”, bile hrabre jer se blues više slušao u nekim užim krugovima. Međutim, toliko su bile snažne da su utrle put nekim drugim sličnim pesmama i verujem da će i ovu moja publika prigrliti. Ustvari, siguran sam da ću sve pesme s ovog albuma ubuduće svirati na koncertima”, rekao je Željko Bebek.

Na kraju promocije i mini koncerta, Bebek je na štandu Jugoton Croatia Recordsa potpisivao novi CD i ploču.