Odlazak na Maldive, jednu od popularnijih egzotičnih destinacija, kod nas vise nije samo san. Agencija “Sun Siyam” pripremila je raznovrsnu ponudu za odmor na ovoj atraktivnoj lokaciji, uglavnom u malim luksuznim hotelima na samoj obali mora.

Na dalekom ostrvu Iru Fuši, na Nunu atolu, posle 45 minuta putovanja hidroavionom kroz prelepe pejsaže, nalazi se hotel Sun Siyam Iru Fushi, koji nudi savremeni luksuz i srdačnu toplinu. Gosti mogu da uživaju u idiličnim vilama i apartmanima na vodi i na peščanim plažama, ali i u izuzetnoj domaćoj i stranoj kuhinji, restoranima i barovima.

Sun Aqua Vilu Reef je prelepi, minijaturni biser na Južnom Niland atolu, na Maldivima. Ovaj mali kutak blaženstva pun je kokosovih palmi i korala  u raznim bojama. Priroda je netaknuta, pesak sitan, voda je providna i tirkizna, savršeno mesto za zabavu i opuštanje.

Hotel Olhuveli Beach & Spa Resort na Maldivima smešten je u tirkiznom srcu Indijskog okeana, na vrhu atola South Male. Lepo dizajnirane  vile i apartmani “stoje” na tirkiznoj void i stapaju savremenu atmosferu sa tradicionalnom arhitekturom. Bele peščane plaže pružaju beskrajni, miljama dugi, vidik prema moru. Ovo je pravo mesto za opuštanje. Olhuveliju se može prići uzbudljivom vožnjom gliserom, u trajanju od 45 minuta, od međunarodnog aerodroma Ibrahim Nasir.

Tropska, vlažna i “suva monsunska klima” Šri Lanke i boravak u apartmanima i paviljonima Sun Aqua Pasikudah omogućuju nezaboravan odmor na samoj obali mora, sa pogledom na okean. Nalaze se 35 kilometara severozapadno od Batikaloe, u oblasti Batikaloa. Do ovog odredišta lako se stiže iz Kolomba i sa međunarodnog aerodroma, vožnjom kroz prirodne lepote.

 

Svetske turističke nagrade

U decembru 2016. godine, Olhuveli Beach & Spa Resort, na Maldivima bio je domaćin Gala ceremonije dodeljivanja prestižnih godišnjih nagrada u svetskom turizmu, jedne od najuglednijih nagrada u svetskom hotelijerstvu. Prisustvovali su vodeći hotelijeri, turističke kompanije, tur operateri i predstavnici različitih destinacija iz celog sveta.

Manifestacije dodeljivanja Svetskih turističkih nagrada se poštuju širom sveta i pružaju vrhunske mogućnosti umrežavanja, na regionalnom i svetskom nivou.

Olhuveli Beach & Spa Resort, na Maldivima, je takođe nominovan za priznanje Vodeće odmaralište u vilama na vodi za 2016. godinu.