Turistička agencija Jumbo Travel osnovana je 2006. godine i od tada beleži stalni uspon u svojim poslovnim rezultatima. Bavi se prodajom avio karata za ceo svet, hotelskim smeštajem, individualnim putovanjima, krstarenjima, prevozom do aerodroma sa kućne adrese, iznajmljivanjem minibus vozila sa vozačem, kao i prodajom voznih karata za celu Evropu.

Jumbo Travel svojim klijentima, uz najpovoljnije cene avio karata, nudi i odlične mogućnosti plaćanja – na 6 rata bez kamate, čekovima građana ili platnim karticama, a avio karte se mogu i rezervisati i kupiti online.

Uz kupljenu avio kartu i hotelski smeštaj, ova agencija poklanja besplatan povratni transfer sa adrese u Beogradu do Aerodoma „Nikola Tesla“.

Za organizaciju individualnih putovanja – pronalaženje najpovoljnijih avio karata i hotelskog smeštaja svih kategorija, brinu se stručni iskusni agenti. Jumbo Travel omogućuje plaćanje i hotelskog smeštaja na 6 rata, bez kamate.

Krstarenja su nekada bila dostupna malom broju ljudi, a danas su ovakva putovanja, u organizaciji Jumbo Travela, dostupna svima.

Agencija u ponudi ima i vozna karte za celu Evropu, jer sarađuje sa vodećim železničkim kompanijama širom kontinenta, a putnicima se obezbeđuju najmoderniji vozovi.

Za one koji svoje vreme na putovanjima žele samostalno da organizuju, u ponudi je i mogućnost iznajmljivanja najnovijih luksuznih minibus vozila sa vozačem.

Jumbo Travel je agencija preko koje učesnici kviza mogu osvojiti vredna besplatna putovanja, a pobrinula se i za ono bez čega se u modernim vremenim ne kreće na put – međunarodno putno osiguranje nekoliko osiguravajućih kuća.