Туристичка агенција Jumbo Travel основана је 2006. године и од тада бележи стални успон у својим пословним резултатима. Бави се продајом авио карата за цео свет, хотелским смештајем, индивидуалним путовањима, крстарењима, превозом до аеродрома са кућне адресе, изнајмљивањем минибус возила са возачем, као и продајом возних карата за целу Европу.

Jumbo Travel својим клијентима, уз најповољније цене авио карата, нуди и одличне могућности плаћања – на 6 рата без камате, чековима грађана или платним картицама, а авио карте се могу и резервисати и купити онлине.

Уз купљену авио карту и хотелски смештај, ова агенција поклања бесплатан повратни трансфер са адресе у Београду до Аеродома „Никола Тесла“.

За организацију индивидуалних путовања – проналажење најповољнијих авио карата и хотелског смештаја свих категорија, брину се стручни искусни агенти. Jumbo Travel омогућује плаћање и хотелског смештаја на 6 рата, без камате.

Крстарења су некада била доступна малом броју људи, а данас су оваква путовања, у организацији Jumbo Travelа, доступна свима.

Агенција у понуди има и возна карте за целу Европу, јер сарађује са водећим железничким компанијама широм континента, а путницима се обезбеђују најмодернији возови.

За оне који своје време на путовањима желе самостално да организују, у понуди је и могућност изнајмљивања најновијих луксузних минибус возила са возачем.

Jumbo Travel је агенција преко које учесници квиза могу освојити вредна бесплатна путовања, а побринула се и за оно без чега се у модерним временим не креће на пут – међународно путно осигурање неколико осигуравајућих кућа.