RENAULT je za svoje kupce u ovogodišnjoj sajamskoj akciji pripremio ponudu za “Čistu 5icu”, koja podrazumeva – pet godina garancije, kasko za prvu godinu, tri osnovna servisa (zamena ulja i filtera ulja).
Renault ima potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model “novi koleos“, koji će biti pretpremijerno prikazan publici u Beogradu, a redovna prodaja se očekuje krajem leta.

Za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije, spremne su brojne ponude.

Clio” startuje sa cenom od 9.990 evra, ali se izdvaja verzija “clio limited 1.2 16v” sa cenom od 10.990 evra. Paket “limited” podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen multimedijalnim uređajem sa navigacijom “Media nav“, aluminijumske naplatke 16” i brojne elemente dodatne personalizacije.

Novi “megane” u verziji berline (hatchback) “zen 1.6 sce” dolazi po ceni od 13.490 evra. U cenu je uključen “paket look” koji sadrži aluminijumske naplatke 16″, led svetla u obliku slova “C” i zatamnjena stakla.

Novi “megane” u verziji “grandcoupe” (sedan) “zen 1.6 sce” dolazi po ceni od 13.990 evra. U cenu je takođe uključen “paket look” koji sadrži aluminijumske naplatke 16″ i zatamnjena stakla.

Kupci modela “captur” mogu da očekuju automobile u verziji “dynamique” i “outdoor” opremljene kamerom za kretanje unazad, koja za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.

Model “kadjar” je takođe u verzijama “xmod” i “bose” opremljen dodatnim elementima opcione opreme u vidu multimedijalnog uređaja RLink (verzija “xmod“), te “paket techno premium” (verzija “bose“). Izdvaja se verzija “xmod 130 tce” po ceni od 19.690 evra sa uključenim sistemom RLink.

Kupcima će na raspolaganju biti i neka od izuzetno povoljnih ponuda Renault finansiranja. Ove godine se nudi i kredit sa kamatnom stopom od samo 1,99 posto za period od 60 meseci bez limita finansiranja. Tu su i beskamatni “mikro” krediti i opcije lizinga, te dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.