Vina iz Iločkih podruma protkana su snagom Dunava, ponosom tradicije duže od dve hiljade godina i karakterom jedinstvenih položaja Principovac i Vukovo.

Iločki podrumi simbol su očuvanja hrvatske vinske tradicije, koja na vinogradarskim položajima Principovac i Vukovo datira unazad više od dve hiljade godina. Stari Podrum iz 1450. godine prvi je podrum namenski građen za proizvodnju i čuvanje vina u ovom delu Evrope i sveta.

Iločki podrumi deo su neotkrivene priče starog vinskog sveta, u kojoj su Odescalchievi ostavili upečatljiv trag u procesu stvaranja velikih vina, temeljenom na odabiru najboljih položaja, plemenitih sorti, novih tehnologija i izvornog punjenja vina na imanju. Dva veka kasnije, upravo taj „odescalchiev model“ postao je primer koji su sledila i ostala velika imena današnjeg vinskog poretka.

Vrhunska vina Traminac iz Iločkih podruma služena su i na proslavi krunisanja kraljice Elizabete II. Kroz istoriju, Traminci i Graševine s pečatom izvornosti Iločkih podruma, najnagrađivanija su vina Hrvatske, čija je originalnost i elegancija potvrđena platinom, zlatom, srebrom i bronzom najuticajnijih međunarodnih vinskih autoriteta.