Iz bogate ponude koju je ove godine pripremila za letnju turističku sezonu, ali i sva druga putovanja, turistička agencija Mediteraneo uoči predstojećeg Sajma turizma izdvaja deo svoje ponude.

Predstavnici Agencije podsećaju da je ponovo uveden direktan čarter let za magično ostrvo Kos, koje turistima približava bogatu istoriju i nestvarne plaže.

Za sve one koji žele avanturu, odmor, nove horizonte, neistražene predele, izdvojene uvale i Grčku u njenom izvornom obliku – Rodos i Krit su odličan izbor, a ova ostrva su predlog i za porodična putovanja.

Uplatom „first minute ponude“ u Mediteraneu, turisti mogu po veoma povoljnim uslovima da obezbedite mesto na najlepšem i najfotogeničnijem ostrvu – na Santoriniju.

Samos je takođe jedna od preporučenih destinacija. Zeleno ostrvo netaknute obale osvojilo je naše turiste u kratkom vremenskom periodu, a direktan let je posebna pogodnost. Samos svakako postaje jedna od najtraženijih destinacija, a ljubitelji putovanja treba da otkriju zašto.

Korišćenjem usluge „eat around“, gotovo na svim grčkim ostrvima iz ponude agencije „Mediteraneo“, turisti mogu da uživaju u raznovrsnoj ponudi grčke ili mediteranske kuhinje.