Prof. dr Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, biće predsednica Organizacionog odbora 43. Međunarodnog sajma građevinarstva 2017, odlučeno je na konstitutivnoj sednici.

Pored izbora Organizacionog odbora, na sednici je utvrđen i niz aktivnosti koje treba da doprinesu kvalitetu ove manifestacije. Među njima su animiranje velikih kupaca i investitora, aktiviranje regionalnih komora, promocija Sajma na domaćem i inostranom tržištu. U cilju povećanja broja poslovnih posetilaca dopunjen je koncept Sajma građevinarstva i inovirani su neki sadržaji. Na Sajmu će biti prezentovani aktuelni i planirani projekti od opšteg značaja, a predviđeno je i inoviranje stručnog pratećeg programa, kao i afirmisanje mladih stručnjaka.

Formiranje OO SEEBBE, kao i uključivanje vodećih državnih institucija i stručnih konsultanata u organizovanje ove manifestacije, trebalo bi da doprinesu održavanju liderske pozicije Sajma u regionu i stvaranju sve boljeg poslovnog ambijenta.